Hulp bij opleveren

Drukkerij Der Kinderen kan zowel uw digitale als hardcopy originelen verwerken. Wij hebben een voorkeur voor digitale originelen. De kwaliteit van het drukwerk sluit bij digitale oplevering namelijk nog beter aan bij de kwaliteit van het origineel!

Digitaal opleveren

De kwaliteit van drukwerk wat is gedrukt vanaf een digitale bron komt vaak beter overeen met de kwaliteit van het drukwerk wat afkomstig is van papier. We vragen u rekening te houden met de volgende punten:

  • Lever uw drukwerk aan op een formaat dat gelezen kan worden door een computer met Windows. Drukkerij Der Kinderen heeft niet de beschikking over iMacs of andere computers van Apple.
  • Lever uw drukwerk aan in een bestandstype waarin de opmaak wordt vastgelegd. Wij hebben de voorkeur voor Adobe PDF bestanden.

Indien u vragen heeft over het digitaal opleveren van drukwerk, staan wij u graag te woord. Zie voor meer informatie ook onze contactgegevens.

U kunt uw drukwerk op diverse manieren aanleveren. Houdt u er alstublieft rekening mee dat e-mail niet erg geschikt is voor grotere bestanden: indien u meer dan 25 megabyte aan informatie wilt versturen, vragen wij u een ander medium te kiezen om de gegevens ons te doen toekomen.

Hardcopy opleveren

U heeft uw drukwerk op papier? Prima! Wij ontvangen uw documenten graag ongevouwen en niet geniet. U hoeft de pagina-indeling voor uw boekjes niet zelf te maken: bij voorkeur ontvangen we elke pagina van uw boekje op een enkelzijdig bedrukt stukje papier.