Oplevering Kopij

Drukkerij Der Kinderen kan zowel uw digitale als hardcopy originelen verwerken. Mocht u twijfelen of u uw programmaboekje wat u op de computer heeft gemaakt op papier wilt aanleveren of op diskette of via E-mail: wij hebben een lichte voorkeur voor digitale originelen. De kwaliteit van het drukwerk sluit bij digitale oplevering namelijk nog beter aan bij de kwaliteit van het origineel!

(Hardcopy opleveren)

U heeft uw drukwerk op papier? Prima! Wij ontvangen uw documenten graag ongevouwen en niet geniet. U hoeft de pagina-indeling voor uw boekjes niet zelf te maken: bij voorkeur ontvangen we elke pagina van uw boekje op een enkelzijdig bedrukt stukje papier.

(Digitaal opleveren)

De kwaliteit van drukwerk wat is gedrukt vanaf een digitale bron komt vaak beter overeen met de kwaliteit van het drukwerk wat afkomstig is van papier. Indien u uw drukwerk op de computer heeft gemaakt, of op een andere manier digitaal hebt opgeslagen, kunt u uw drukwerk ook op deze manier aan ons leveren. Wel vragen we u rekening te houden met de volgende punten:

Indien u vragen heeft over het digitaal opleveren van drukwerk, staan wij u graag te woord. Zie voor meer informatie ook onze contactgegevens.

U kunt uw drukwerk op diskette, CD-rom, DVD of per E-mail aanleveren. Houdt u er alstublief rekening mee dat E-mail niet erg geschikt is voor grotere bestanden: indien u meer dan vijf megabyte aan informatie wilt versturen, vragen wij u een ander medium te kiezen om de gegevens ons te doen toekomen.